Tillbaka på ruta ett!

Under mina år på Stocksätterskolan har jag sysslat med många olika saker men allt började i slöjdsalen. Under tre års tid var slöjdsalen min och jag fullkomligt älskade det. På grund av vissa omständigheter fick jag flytta på mig vilket renderade i att jag äntligen slutförde min lärarexamen. När så lärarlegitimationen ramlade ner i min mailbox så fick jag också behörighet i slöjd. Slöjdlärare växer inte på trä’n men det gör heller inte bra slöjdlärartjänster så jag fortsatte min bana som mentor och packade ner och ställde undan textilläraren i mig. När så min rektor en dag i våras bad mig överväga om jag kunde tänka mig att ta över slöjden på skolan kom det nästan som en chock. Överväga var inte svårt och långt inuti mig kände jag hur textilläraren vaknade till liv men att fatta beslut var betydligt mycket svårare. Att lämna min etta som jag skapat en sådan fin relation med och jobbat så hårt med var inget jag bara gjorde. Efter många turer och moget övervägande, för och emot, beslöt jag mig ändå att ge det en chans. Än en gång skulle slöjdsalen hamna i min vård och när väl beslutet var fattat kände jag endast förväntan. Nu har jag gjort min första månad, jag har flyttat in och landat i rollen och jag är tillbaka på ruta ett: Jag älskar det!

2015-08-26 15.34.09-1    2015-08-26 15.38.10

Lämna ett svar