Guldäpplet!

I våras fick jag ett mail från Webbstjärnan där de frågade om lov om de fick nominera mig till ”Guldäpplet”, ett nationellt, pedagogiskt pris. Visst, svarade jag och la sedan tanken åt sidan. Idag damp det ner ett mail som inleddes med följande rader: ”Hej! Först ett stort grattis – du är nominerad till lärarstipendiet Guldäpplet!” Ooops! Med aningen darrande knän läser jag resten och kan inte riktigt ta in det som står. Jag känner en stolthet och en stor ära inom mig och att få denna bekräftelse på det arbete jag lägger ner, är i det stora hela ofattbart. Äran vill jag dock dela med med min rektor och mina otroligt kompetenta och duktiga kollegor. Dels därför att de alltid finns där och delar med sig av sina erfarenheter och gedigna kunskap men också för det förtroende och respekt de visar mig. Dessutom har all den kunskap och den lärdom som jag fått i mötet med alla elever och föräldrar genom åren, format mig till den pedagog jag är. Aldrig någonsin kunde jag drömma om detta när jag som 15-åring gjorde min pryo-tid på en lågstadieskola och min handledare sa till mig att hon tyckte att jag skulle bli lärare. Genom åren har hon varit en av mina stora förebilder. Tack Lena Nysten för det du såg i mig!

Webbknapp2015_198x56

Lämna ett svar