Frågor!

Mina dagar är fyllda av frågor. Mina egna, vanliga, vardagliga frågor. Frågor jag ställer mig själv om vad jag gör och varför jag gör det. Hur jag ska göra det och också när och med vem eller vilka. Utöver mina frågor som ständigt är närvarande fullkomligt överöses jag av elevfrågor. Hur förberedd jag än försöker vara så ställs jag inför frågor från elever som jag inte kan svara på. Ibland kanske jag inte vill just då, det passar helt enkelt inte. Då försöker jag alltid spara på frågorna. Min whiteboard är full av frågor och mitt skrivbord är fullt av post-its med frågor som är till en annan gång. Med elevernas hjälp ser vi till att en annan gång blir av. Kanske inte att vi får ett svar men frågan får sin tid. En annan gång får inte bli till ingen gång. Och allas frågor är viktiga för den som ställt den.

Lämna en kommentar