Om…

Om inte om fanns så skulle vi vara och äga allt vi önskar och hur skulle det se ut?

Om den här sidan kan jag berätta att den är till för att rensa, sortera, reflektera, belysa och/men framförallt dela med mig av allt det där som jag får till mig och går och bär på. Jag har världens bästa jobb! Med eleverna, i klassrummet eller ute eller på väg mot lärande, i alla fall. För det är vad vi är, på väg. På väg mot nya hållplatser och mot nya mål. Vägen är krokig, backig och ibland väldigt lång men då passar vi på att lära oss nya saker på vägen, så att säga. Eftersom min klassblogg främst är ett verktyg för eleverna och för möjligheten att öppna upp till vårt klassrum för alla som vill in och se vad vi gör, behövde jag en egen kanal där mina ord får plats.

Jag har förmånen att arbeta på en mångkulturell skola, där möten av olika slag sker varje dag. Här vilar en härlig stämning och andan är god, både bland elever och personal. Det finns alltid en vilja att utveckla, driva vidare och göra det allra bästa med de förutsättningar som finns och ibland lite till.

Upphovsrätt

De bilder som används på denna sida är, i första hand, mina egna fotografier och filmer. Jag har tillstånd från vårdnadshavare att publicera bilder och filmer på deras barn. Av mina egna  bilder och filmer på barnen och deras arbeten får inget kopieras och användas utan mitt tillstånd, se:

 Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 2.5 Sverige LicensCreative Commons-licens

Övriga bilder som används är bilder där upphovsmannen har gett sitt tillstånd eller de bilder, där det tydligt framkommer att de är fria att användas. Tanken är att i största möjliga mån använda oss av Creative Commons licensierat material.på nätet.

Musiken som används till bildspelen är hämtade från www.jamendo.com ochMultimediabyrån.

Till vissa av dokumenten använder jag Notebook som grund och därifrån finns det också bilder som ingår i licensen för programmet. I andra dokument återfinns bilder från Phillip Martin med användarrättigheter enligt http://www.phillipmartin.info/clipart/terms.htm.

Kommentera